Over Mij

Wat fijn dat je tijd investeert om mijn verhaal te lezen!

Als kind pakte ik onbewust al veel energieën op vanuit mijn omgeving. Omdat ik toen der tijd niet wist hoe ik deze energieën weer kon loslaten, kregen ze een plekje in mijn lichaam. Dit stapelde de daaropvolgende jaren verder op, aangevuld met al mijn eigen onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties, voorkomend uit voor mij traumatische ervaringen, resulteerde dat ik als kind al dagelijks spanningsklachten ervaarde in mijn lichaam.

Voor mij pasten deze klachten perfect in het plaatje van mijn overtuiging dat het leven een gevecht was en je maar op je tanden moest bijten om door te gaan.

Toen ik de volwassen leeftijd bereikte leefde ik vooral vanuit mijn hoofd en het doorvoelen van opkomende emoties hoorde daar niet bij. Ik leefde nog dagelijks met de overtuigingen die ik als kind had aangeleerd. Genieten van mooie momenten, die zich zeker aandiende in het leven, was er voor mij niet bij.

Deze dagelijkse strijd zorgde uiteindelijk voor een omschakeling in mij. Ik wilde niet meer op deze manier doorgaan en ik ging verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen fysieke klachten, negatieve gedachten en geblokkeerde gevoelens.

Tijdens dit bewustwordingsproces kwam het holistisch lichaamswerk op mijn pad en ervaarde ik wat aandachtige aanraking kon bewerkstellen. Ik kon voelen wat er zich aandiende en mijn hoofd hoefde hier niks van te vinden.

Er diende zich na verloop van tijd een sterk gevoel aan dat ik via lichaamswerk een bijdrage mag gaan leveren aan het bewustwordingsproces van anderen. Om die reden besloot ik de opleiding tot Integraal Holistisch massage therapeut te starten.

 

De holistische massage behandelingen combineer ik met mijn coaching vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens mijn werk binnen de zorg- en welzijn sector.

Mijn intentie is om mensen op weg te helpen in hun bewustwordingsproces zodat zij weer vanuit hun eigen authentieke kracht kunnen gaan leven. Laten we samen als eenheid de wereld een stukje mooier maken!

“…the part can never be well unless the whole is well.” – Socrates

Holistische geneeskunde is een vorm van genezing waarbij de hele persoon - lichaam, geest, ziel en emoties

 

BECOME WHOLE AGAIN